IN DE MEDIA

In de media verschenen:

Gepubliceerd op 20 feb. 2014 door Luc Jespers

Bij café Kor te Retie werd op 5 en 6 februari 2014 een bierdegustatie van een selectie Brouwerij Moortgat bieren georganiseerd. Deze avond werd georganiseerd door Ilse en Kor bijgestaan met tekst en uitleg van zytoloog Henri Bergmans en de foodpairing werd verzorgd door Chef Jeroen Stessens. Een culinaire verwennerij voor elke Bourgondiër.

Hanos krant

 

De keuken van Jeroen Stessens zal menige kok verbluffen. Achter zijn huis in Dessel bouwde

Stessens voor zijn bedrijf Party & Catering Jeroen een compleet nieuw bedrijfsonderkomen. Vanuit

dit culinaire mekka verzorgt de 30-jarige kok cateringopdrachten. Van buffetten voor tien personen tot partijen voor 300 gasten. De trend, vertelt Stessens, is echter dat steeds meer klanten de bestelde gerechten en hapjes afhalen. "Het is de kunst om iets simpels naar een hoger niveau te tillen."

 

...

 

Voor het volledige artikel druk hier.

PARTY & CATERING

Jeroen

Hoefstraat 32 • B-2480 DESSEL • +32(0)474 10 25 23 • INFO@PARTYCATERINGJEROEN.BE