Gepubliceerd op 20 feb. 2014 door Luc Jespers
Bij café Kor te Retie werd op 5 en 6 februari 2014 een bierdegustatie van een selectie Brouwerij Moortgat bieren georganiseerd. Deze avond werd georganiseerd door Ilse en Kor bijgestaan met tekst en uitleg van zytoloog Henri Bergmans en de foodpairing werd verzorgd door Chef Jeroen Stessens. Een culinaire verwennerij voor elke Bourgondiër.
Hanos krant
De keuken van Jeroen Stessens zal menige kok verbluffen. Achter zijn huis in Dessel bouwde
Stessens voor zijn bedrijf Party & Catering Jeroen een compleet nieuw bedrijfsonderkomen. Vanuit
dit culinaire mekka verzorgt de 30-jarige kok cateringopdrachten. Van buffetten voor tien personen tot partijen voor 300 gasten. De trend, vertelt Stessens, is echter dat steeds meer klanten de bestelde gerechten en hapjes afhalen. "Het is de kunst om iets simpels naar een hoger niveau te tillen."
...
Voor het volledige artikel druk hier.